”Târgul pâinii” – la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”

de | 09.09.2023 12:39 | Național, Lifestyle

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că în perioada 22 – 24 septembrie 2023, în incinta Muzeului Național al Satului “Dimitrie Gusti”, din București, va avea loc evenimentul ”Târgul pâinii”, în cadrul căruia se va marca ”Ziua Satului Românesc”.

Evenimentul are ca scop dezvoltarea sectorului agroalimentar din Româniape toată filiera de producție, conștientizarea consumatorilor în ceea ce privește calitatea produselor autohtone, astfel încât aceștia să se bucure de produse româneștide calitate. Spațiul expozițional din incinta Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti” va fi prevăzut cu mese și bănci pentru expunere. Totodată, vor fi puse la dispoziția expozanților și corturi, pentru a oferi posibilitatea producătorilor înregistrați pe scheme de calitate naționale și sisteme de calitate europene din România să-și prezinte produsele.

Sursă foto. Facebook Ministerul Agriculturii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Report la Joker la categoria I de peste 2,37 milioane de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Agriculturii

Ultimele articole