La târgul de la Ștefan cel Mare se adună și producători care trăiesc din roadele muncii

de | 02.05.2024 11:45 | Județean, Politic

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi în târgul de la Ștefan cel Mare, informează social-democrații argeșeni pe pagina de Facebook. Un târg care, bine gospodărit de către administrația locală condusă de primarul Ion Parpală, este unul dintre cele mai căutate din județ.

Ion Mînzînă și echipa sa au stat de vorbă cu sute de oameni despre nevoile și bucuriile lor, despre muncă și despre proiectele de viitor.

Sursă foto: Facebook PSD ARgeș.

”Am întâlnit și la Ștefan cel Mare gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea. Aici se adună producători și comercianți care sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii care de multe ori nu este ușoară. Le urez tuturor să aibă o sărbători fericite, să se bucure de sănătate și să aibă spor în toate în acest an!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării citate.

În târgul de la Ștefan cel Mare vin atât producători și comercianți locali, cât și din localități din apropiere. Din echipa condusă de Ion Mînzînă au făcut parte deputații Remus Mihalcea – prim-vicepreședinte PSD Argeș, Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Cristi Puiu, primarii Ion Parpală și Petre Funie de la Slobozia, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu, Cristina Popa și Bogdan Bălan, consilieri locali, secretarul tehnic Cristi Funie, și numeroși membri ai TSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD ARgeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești. 80 de apartamente în două blocuri noi, prin Programul ”Locuințe pentru tineri”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă | PSD Argeș