anchetaonline.ro

Târgul Toamnei by Elite Kids! Ateliere creative pentru copii și produse handemade!

de | 08.10.2022 12:00 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • A început Toamnei by Elite Kids!

Reprezentanții Elite Kids participă zilele acestea la ediția a III-a a festivalului „Târgul Toamnei” din Pitești.
Pentru acest eveniment aceștia au lucrat, timp de o lună, cu implicare, seriozitate și multă creativitate, pentru realizarea alături de copiii din grădiniță, a obiectelor handmade.
Elite KidsElite Kids
Cu sprijinul Primăriei Pitești au reușit să demareze un concept unic în orașul nostru – Participarea unei grădinițe în scop umanitar la festivalul “Toamna Piteșteană”.
Grădinița Elite Kids este prezentă în aceste zile în Piața Vasile Milea, atât cu ateliere creative pentru copii cât și cu produse handemade specifice anotimpului toamna.
Elite KidsElite Kids
Banii strânși în urma donațiilor vor merge către asociația ATSA, care se ocupă de copiii cu autism.
Le mulțumim partenerilor care sunt alături de Elite Kids, si în primul rând Primarie Pitești pentru implicare și susținere, transmit reprezentanții grădiniței.
Fiind un proiect de suflet, sunteți așteptați cu mic, cu mare, la Căsuța Elite Kids, pe parcursul zilei de sâmbătă și duminică inclusiv, pentru a face fericiți copiii din orașul Pitești.
Elite KidsElite Kids

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: Grădinița Elite Kids
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: