Aeroportul Sibiu: O bucată din tavanul fals al sălii de așteptare s-a prăbușit în plină zi

de | 21.07.2023 21:32 | Știri, Eveniment, Național

Un incident a avut loc astăzi la Aeroportul Sibiu.

O bucată din tavanul fals al sălii de așteptare s-a prăbușit chiar peste scaunele unde se puteau afla călătorii.

Evenimentul a avut loc, în această după amiază, în jurul orei 15:30.

Din fericire, în urma căzăturii nicio persoană nu a fost rănită.

Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”, spune Gheorghe Ș., unul dintre martori, citat de Turnul Sfatului

Potrivit sursei citate, cu privire la această situație, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au anunțat că vor efectua cercetări.

În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins. Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit. Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, explică oficialii AIS.

În prezent, Aeroportul Sibiu trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare, însă acest lucru nu ar trebui să afecteze zborurile sau pasagerii.

sursă foto turnulsfatului.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A doua zi de Electric Castle. Douăzeci de persoane prinse cu droguri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aeroport Sibiu

Ultimele articole