Taximetrist amendat de Protecția Consumatorilor! Avea mașina murdară

de | 22.09.2022 18:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Situație mai puțin obișnuită într-un municipiu din România. Un taximetrist a fost amendat de cătrre Protecția Consumatorilor, deoarece avea mașina murdară.

Este vorba despre un taximetrist din Sfântu Gheorghe, care a primit o sancțiune de 2.000 de lei pentru neasigurarea condiţiilor corespunzătoare de transport a pasagerilor, conform Agenției de presă Rador.

Cel mai probabil, controlul a fost făcut în urma unei plângeri a unui client. Poliția și inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor au transmis că autoturismul șoferului este murdar și foarte deteriorat, reprezentând un adevărat pericol pentru clienți și pentru ceilalți participanți la trafic.

Taximetristul a fost amendat cu 2.000 de lei și a rămas fără drept de a profesa temporar, cu această mașină, până la remedierea situației.

Foto descriptiv nindja.org

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Modificări la examenul auto! Ce se va întâmpla cu examinatorii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole