anchetaonline.ro

TEILOR lansează o colecție de 1.000.000 euro! Bijuterii unicat care taie respirația!

de | 14.04.2022 18:40 | Știri, Importante, Național

TEILOR anunță o colecție fabuloasă de piese unicat. O colecție de 1.000.000 de euro, premieră pe piața românească.

The Exceptional este numele ales pentru aceast nou concpet lansat de compania argeșeană. El reunește piese care frapează prin nontură, prin carcterul unic al fiecărui model și prin pietrele selectate.

 Este o reală provocare să poți crea o colecție cu aceste piese unicat care vorbesc de la sine prin calitatea, mărimea și raritatea pietrelor. Mai mult decât atât, colecția a fost atent realizată în funcție de trend-urile internaționale în materie de High Jewellery, dar și gândită special pentru clientele TEILOR.” –  Anda Jurcă, Global Sales Director TEILOR.

Bijuterii în care aurul alb, galben sau roz este îmbinat cu diamente sau pietre prețioase se reunesc sub individualitatea colecției  The Exceptional, îmbinând arta cu calitatea extrem de ridicată a fiecărei bijuterii unicat.

Printre cele mai impresionante modele, tronează un colier cu 847 de diamante, care adună 70 carate. Poate fi asortat cu brățară-pereche ce reunește 517 diamante și ajunge la 30 carate.

La capitolul cercei, se reamarcă o pereche care adună 119 diamante în tăietura marquise și 84 de diamante brilliant – un total de 13 carate.

Puteți descoperi colecția fabuloasă lansată de TEILOR accesând imaginea de mai jos:

colectie Exceptional You Teilor

The Exceptional You – platfoma de dialog direct între Teilor și doamne

Dincolo de piesele unice, lansarea a permis și o nouă platformă de comunicare prin care compania argeșeană încercă să discute direct cu potențialele cliente și cu toate doamnele dispuse să răspundă cinstiti la o provocare la fel de inedită ca și portofoliul de noi bijuterii:  ce înseamnă să fii unică, în adevăratul sens al cuvântului, dincolo de prejudecăți și stereotipuri?

Despre lansarea The Exceptional You găsiți mai multe detalii în materialul următor:

Expansiune în forţă TEILOR – 6 magazine noi în Europa de Est, intrare în Cehia şi Germania

Expansiune în forţă TEILOR – 6 magazine noi în Europa de Est, intrare în Cehia şi Germania

 

The Exceptional You a fost o provocare pentru fiecare dintre noi. Rezultatul este un concept de comunicare ce aduce în centru autenticitatea, vulnerabilitatea, curajul, dar și atitudinea cu care răspundem provocărilor, prejudecăților sau stereotipurilor. Fragmente ale excepționalului sunt interconectate cu diferite aspecte din viețile noastre. Mai mult decât atât, inspirația a fost colecția The Exceptional, ce reflectă, de fapt, mesajul întregii campanii: acela că fiecare femeie este unică prin toate calitățile care o compun și care i-au șlefuit caracterul.” –Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager TEILOR.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa | Teilor