Copaci înmuguriți pe 1 ianuarie! Temperatura record a fost înregistrată în Argeș!

de | 02.01.2023 13:55 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Lifestyle, Național

  • Încălzirea globală își spune cuvântul! Temperatură record în Argeș!

 

Ieri, 1 ianuarie 2023, am avut parte de temperaturi record în România, ziua de ieri fiind desemnată cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istoria țării noastre.

Meteorologii au anunțat faptul că s-au semnalat temperaturi cu 15-20 grade mai mult decât normalul acestei perioade iar recordul a fost înregistrat în județul Argeș. Mai exact în municipiul Curtea de Argeș unde prima zi a noului a adus o temperature de 20,6 grade Celsius.

Reprezentanții ANM au precizat de asemenea faptul că din162 de stații meteo, 132 dintre ele au înregistrat temperaturi record.

 

Argeș pomi

Foto: hotnews.ro

 

Din cauza temperaturilor ridicate în unele zone ale țării copacii au înmugurit.

Totodată conform ANM în următoarea perioadă vom avea temperaturi mai mari decât normalul acestei perioade.

Astăzi ,2 ianuarie, s-au semnalat temperaturi mai ridicate decât ne așteptam, doar în câteva orașe din țară au fost temperaturi mai scăzute și o ceață destul de persistentă.

cald Argeș

Foto: zdp.ro

 

Estimările făcute de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mai caldă decât în mod normal și în prima lună din 2023.

Așa cum arată și estimările actualizată astăzi pentru Administrația Națională de Meteorologie și care cuprind prima lună a anului 2023 ianuarie acestea indică o probabilitate ridicată ca cel puțin până la jumătatea lunii ianuarie vremea să fie una în continuare mai caldă decât în mod obișnuit.” a precizat directorul ANM, Elena Mateescu.

 

Foto: canal3.md

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș