Tentativă de copiat în Liceul „Dacia”! A fost dat afară de la Bac!

de | 22.06.2022 17:14 | Știri, Eveniment, Pitești

Astăzi, 22 iunie, un absolvent de liceu a fost prins încercând să copieze la a treia probă a examenului de Bacalaureat-proba la alegerea a profilului și specializării. Tânărul făcea parte din promoția anterioară și a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Evenimentul a avut loc la Liceul Tehnologic „Dacia”, Pitești! Astfel, cel în cauză nu se va mai putea prezenta la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat!

În județul Argeș au fost prezenți 3942 de candidați din cei 4024 de absolvenți înscriși, iar examenul a avut loc în 16 centre.

Astfel, pentru absolvenții din județul Argeș, astăzi a avut loc ultima probă scrisă din sesiunea de vară a examenului, deoarece în județul nostru nu există candidați înscriși la proba de Limba și literatura maternă, care se va susține pe data de 23 iunie 2022.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pastila care ar putea vindeca SARS-CoV-2

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: