Tineri vitezomani, trași pe dreapta de polițiștii argeșeni!

de | 28.08.2023 21:02 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de ieri, 27 august, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier, în principal prin combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.305 lei, au reținut cinci permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Printre cei sancționați se numără și un tânăr de 20 de ani, din Mioveni. El a fost depistat pe bld. Frații Golești, din Pitești, în timp ce mergea cu viteza de  111 km/h.

De asemenea, pe aceeași arteră rutieră, polițiștii au depistat și o tânără de 19 ani, din Pitești. Ea a fost surprinsă de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Pentru că au apăsat prea tare accelerația, tinerii s-au ales cu o amendă de 1.305 lei fiecare, dar și cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

foto descriptiv publika.md/romania-actualităti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prima reacţie a patronilor stației GPL din Crevedia, după tragedie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Crevedia | Frații Golești | Mioveni | Pitești

Ultimele articole