TIR luat de viitură în zona Muscelului! Apele au făcut ravagii!

de | 31.05.2022 21:06 | Știri, Eveniment, Județean

Vremea rea anunțată de către meteorologi pentru această a doua parte a zilei s-a resimțit în mai multe zone ale județului, inclusiv sub aspectul riscului major de inundații.

Un accident semnificativ s-a consumat în zona Muscel, acolo unde pe traseul dintre Stoenești și Cetățeni, un TIR a fost, efectiv, luat de viitură.

tir1

Foto credit: Marius Dumitrescu

Mai exact, totul s-a întâmplat pe DN 72A, km 50, Câmpulung Muscel -Târgoviște, acolo unde copacii au fost răsturnați pe carosabil, iar drumul național a fost blocat . De pe un versant au căzut bolovani și s-au rupt arborii care au ajuns în drumul intens circulat. Mașina de mare tonaj a fost efectiv luată de ape.

viitura

Foto credit: Marius Dumitrescu

 

Din fericire, nu au fost identificate victime, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii de la secția locală și cei de la  Poliția Câmpulung care au dirijat traficul rutier în zonă și au ajutat la degrevarea situației.

La momentul actual, traficul s-a reluat pe ambele sensuri de mers”, anunță reprezentantii Poliției Câmpulung.

Foto credit: Marius Dumitrescu


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Câmpulung Muscel | Muscel

Ultimele articole