Septembrie vine cu schimbarea vremii! Anunțul meteorologilor

de | 25.08.2022 21:51 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Dacă în următoarele zile vom avea parte de caniculă în aproape toată țara, începutul săptămânii viitoare va fi marcat de apariția ploilor și a temperaturilor în scădere.

Astfel, în următoarele zile din august temperaturile vor atinge pragul caniculei, urmând să se înregistreze 35-36 de grade în partea de sud-est și nord-vest. Nici disconfortul termic nu va lipsi, fiind extrem de ridicat în regiunile vestice și sudice, unde indicele de temperatură umezeală va mai atinge și va mai depăși ușor pragul critic de 80 de unități, conform meteorologilor.

Însă, toamna își va intra în drepturi, ploile apărând chiar la începutul lunii septembrie.

La început de septembrie, spre weekend, încep să apară din nou ploile în peisaj. Se pare că se vor mai activa niște sisteme frontale, vor determina instabilitatea atmosferică din nou. Sub aspectul precipitațiilor, ploilor, acestea pot fi mai degrabă pe regiunile vestice, sud-vestice. Însă vorbim de ploi de scurtă durată”, a transmis meteorologul Alina Șerban la Antena 3.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din toamnă apare taxa pentru ambalaje

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: