Atenție piteșteni! Trafic întrerupt pe strada Basarabia!

de | 13.10.2023 09:45 | Pitești, Administrație

Primăria Pitești informează că astăzi, 13 octombrie, traficul pe strada Basarabia va fi întrerupt.

pe strada

Având în vedere executarea lucrărilor de reabilitare pe strada Basarabia, aducem la cunoștință participanților la trafic că astăzi, 13.10.2023, începând cu ora 09:00, va fi întreruptă circulația pe sensul de coborâre de la sensul giratoriu Calea Craiovei spre sensul giratoriu Depou – Bulevardul Petrochimiștilor (între cele două sensuri giratorii).”

pe strada

Locuitorii din zonă dar și participanții la trafic sunt rugați să evite acest segment de drum și să folosească rutele ocolitoare.

marcaj Pitești

Reamintim totodată faptul că administrația locală a procedat, miercuri, 11 octombrie, la aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul Bd. Republicii, la intersecția cu strada C.A. Rosetti. Această decizie a fost luată pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un transport special va trece prin Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: