Tragedie! Un bărbat de 31 de ani, găsit mort în râu!

de | 20.02.2023 10:34 | Știri, Eveniment, Național

O tragedie s-a petrecut în Maramureș, acolo unde un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost găsit fără suflare în apele râului Vișeu, în urma inundațiilor din ultimele ore.

Pompierii militari sunt în alertă: vijelia a lăsat mai multe case fără acoperiș, câteva imobile au fost inundate și mai mulți copaci au fost scoși din rădăcini.

După 24 de ore de ploi torențiale, vijelie și inundații, mai multe case su rămas fără acoperiș, un podeț a fost luat de viitură, iar un drum comunal a fost blocat de o alunecare de teren.

Prima victimă în urma viiturii a fost un bărbat de 31 de ani din comuna Leordina, care a fost găsit mort în râul Vișeu de un pescar, conform Antena 3 CNN.

Din păcate, în urma încercărilor, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii încearcă să stabilească exact cum s-a produs incidentul.

 

Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Viitorul în trafic: Semafoarele ar putea avea 4 culori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: