Tragedie pe calea ferată! Un copil de 14 ani a fost lovit mortal de un tren

de | 25.01.2024 13:22 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru un copil de doar 14 ani.  El a murit după ce a fost lovit în plin de un tren. În ciuda intervenției medicilor, pentru minor nu s-a mai putut face nimic.

Potrivit news.ro, evenimentul dramatic  a avut loc în jurul orei 10.40. Totul s-a petrecut în zona Pasajului din municipiul Roman, județul Neamț, iar trenul InterRegio se deplasa pe ruta Suceava-București.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompieri, echipaje medicale, dar și polițiști.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul InterRegio, care circula pe ruta Suceava – Bucureşti, ar fi surprins şi accidentat un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Roman, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a transmis IPJ Neamț
Din păcate, în urma impactului, minorul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Echipajul medical sosit la faţa locului nu mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.
Din nefericire echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis IPJ Neamț.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

FOTO: observatorenews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer beat a ambalat motorul până i-a luat foc mașina. Autoturismul a ars complet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Neamț | Roman

Ultimele articole