La un pas de tragedie! Mașina unei femei a fost strivită de un TAB al Armatei Române

de | 26.10.2023 13:34 | Național, Eveniment

Un accident grav a avut loc joi dimineață, în zona Granit din municipiul Iași. Mașina unei femei a fost strivită de un TAB al Armatei Române

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, în jurul orei 6:30, pe bulevardul Socola, fiind implicate un autoturism şi un transportor amfibiu blindat care făcea parte dintr-un convoi militar, relatează news.ro

La fața locului au sosit echipaje de poliție pentru a investiga cazul.

În data de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţie rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis polițiștii din Iași.

Potrivit primelor cercetări efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că șoferița, care se afla la volanul unui autoturism marca Mitsubishi, nu a acordat prioritate de trecere unei coloane de TAB-uri şi a intrat în coliziune cu unul dintre vehiculele militare.

TAB-ul (transportor amfibiu blindat) era însoțit de o mașină de Poliție, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Din fericire, femeia nu a suferit răni, însă a fost necesară intervenția medicală din cauza faptului că ea a suferit un atac de panică. Șoferul, de asemenea, a scăpat nevătămat, iar poliția a urmat procedurile legale.

Șoferul transportatorului a fost testat pentru consumul de alcool, dar rezultatul a fost negativ.

Potrivit sursei citate, convoiul militar se îndrepta spre poligonul de garnizoană Mogoșești, de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni”.

sursă foto  Alo Iași

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Proteste la Casele Județene de Pensii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași