anchetaonline.ro

Tragedie pe litoral! 3 bărbați au murit înecați, printre care și un salvamar

de | 08.08.2022 20:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Tragedie pe litoralul românesc, după ce trei bărbați au murit înecați, printre ei fiind și un salvamar: un bărbat de 48 de ani din Dâmbovița, un tânăr de 23 de ani din Iaşi și un tânăr de 28 ani din Ialomița.

Salvamarul a murit în timp ce încerca să îl salveze pe unul dintre cei doi bărbați. Potrivit șefului salvamarilor din Eforie Nord, acolo unde s-a petrecut una dintre tragedii, turistul de 28 de ani s-ar fi panicat și l-ar fi băgat la fundul mării pe salvamar. Din nefericire, ambii au murit, fiind scoși din mare de către un alt salvamar.

Echipajele de intervenție au efectuat manevrele de resuscitare, însă, în zadar.

Potrivit Româniatv.net, salvamarul, Sorin Georgian Olariu era din Târgovişte și avea 48 de ani. În fiecare an venea la mare pentru a lucra ca salvamar.

salvamar - Tragedie pe litoral! 3 bărbați au murit înecați, printre care și un salvamar

Foto Româniatv.net

În cursul acestei dimineți, un alt tânăr, din Iași, s-a înecat în stațiunea Saturn.

Salvați de la înec în ultimul moment

Mai mult, alți turiști care s-au aventurat în larg, au fost scoși din valurile mării și salvați de la înec. Oamenii nu par că acorde importanță recomandărilor autorităților și salvamarilor, având în vedere că marea este foarte agitată.

Astăzi, în toate stațiunile de pe litoral au fost arborate steaguri roșii și galbene, din cauza vântului puternic și valurilor imense. Prin urmare, turiștii trebuie să știe că au voie în apă doar dacă știu foarte bine să înoate.

Foto Româniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prostituatele din Pitești s-au trezit cu polițiștii peste ele!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eforie