anchetaonline.ro

Transportul public din Pitești, de astăzi, oficial, pe Google Maps!

de | 03.11.2023 12:33 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești anunță că de astăzi, 3 noiembrie 2023, serviciul de transport public din Pitești este accesibil, oficial, și pe hărțile Google. Oricine intră pe Google Maps și vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul, folosind transportul public, va primi informațiile dorite, integrate în această aplicație. Pot fi găsite variantele de transport public atât pentru orasul Pitești, cât și pentru localitățile în care operează societatea Publitrans 2000.

Sursă foto: Facebook Primăria mUnicipiului Pitesti

Astfel, se poate planifica o călătorie din punctul A în punctul B, cu afișarea timpului de mers pe jos la și de la cele mai apropiate stații de transport, precum și vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectată. Aceasta se poate face accesând butonul de planificare a călătoriei de pe site-ul publitrans2000.ro sau direct din aplicația Google Maps, utilizând butonul „indicații de orientare” prin alegerea simbolului ”Transport public”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea și Facebook Primăria Munciipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Construcția stadionului ”Nicolae Dobrin”, pe lista Guvernului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești