Piteșteni amendați pentru aruncarea gunoiului în locuri nepermise

de | 03.11.2023 12:01 | Pitești, Administrație, Eveniment

  • Amenzi aplicate piteștenilor pentru aruncarea gunoiului în locuri neamenajate în acest scop!

Curățenia unui oraș depinde foarte mult de comportamentul locuitorilor săi de aceea Administrația locală îi încurajează pe cetățeni să folosescă locurile special amenajate pentru aruncarea gunoiului.

amenzi aruncat gunoi

Numai în ultimele 30 zile polițiștii locali piteșteni au depistat și sancționat opt persoane care aruncau gunoiul menajer în alte locuri decât cele special amenajate de către municipalitate.

amenzi aruncat gunoi

Aceștia reamintesc faptul că sancțiunea pentru astfel de fapte este cuprinsă între 1.000 și 1.500 de lei, conform HCL 283/ 2021 iar pentru a evita atât perpetuarea unor comportamente dăunătoare mediului și aspectului urban, cât și costurile aferente amenzilor, autoritățile publice recomandă cetățenilor municipiului Pitești să respecte legislația în vigoare și să arunce gunoiul menajer și orice alt tip de deșeuri doar în locurile special amenajate în acest scop.

amenzi aruncat gunoi

Foto: Poliția Locală Pitești

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune pentru românii care beneficiază de carduri de alimente și vouchere pentru energie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole