Ce mai trebuie făcut? Lucrările de modernizare a DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov merg mai departe

de | 02.09.2023 10:46 | Județean, Politic

Locuitorii județului Argeș primesc o veste importantă după ultima ședință a Guvernului. Lucrările de modernizare a DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov merg mai departe. PNL Argeș salută decizia, deoarece este un pas major pentru modernizarea acestui drum național important.

Executivul a aprobat Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru reaprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenţi obiectivului de investiţii ”Modernizare DN 73 Piteşti – Câmpulung – Braşov km 13+800 – km 42+850 -; km 54+050 – km 128+250″. PNL Argeș salută decizia, deoarece este un pas major pentru modernizarea acestui drum național important de pe raza județului și cu impact considerabil pentru dezvoltarea economiei locale.

Urmează a fi construite alte trei poduri noi și reparate două

”Nu se pornește de la zero! Proiectul lucrărilor de modernizare, finanțat din fonduri externe nerambursabile și de la bugetul de stat, a fost demarat încă din 2008”, arată cei de la PNL Argeș în comunicatul transmis.

Pe sectorul DN 73 care se află pe raza județului Argeș, între km 13+800 – km. 42 +850 au fost finalizate și recepționate lucrările, dar au mai rămas de executat un pod nou peste scurgere la Câmpulung, precum și reabilitarea unui pod peste Valea Pechii, la Schitu Golești. Pe restul de kilometri din DN 73 aflați pe raza județului Argeș, urmează a fi construite alte trei poduri noi și reparate două.

”Infrastructura rutieră a fost mereu prioritate zero pentru PNL. Pentru că doar așa se va putea asigura siguranță și fluidizare traficului rutier, dar mai ales atragerea de investiții sănătoase, fie ele în turism, agricultură, industrie sau servicii. Care generează creștere economică. Așa înțelegem noi, PNL, să guvernăm pentru oameni! Iar marile proiecte de infrastructură din Argeș sunt proiecte ale PNL”, concluzionează liberalii argeșeni, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: economedia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bugetare participativă. Ce proiecte propun liberalii din Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole