Trei argeșeni au ajuns după gratii! Pentru ce fapte au fost condamnați

de | 14.04.2024 21:00 | Județean, Eveniment

În cursul zilei de 11 aprilie, polițiștii argeșeni au pus în executare 3 Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. În urma acestora, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 50 de ani, au ajuns în spatele gratiilor.

Pentru ce fapte au fost condamnați?

Primul mandat îl vizează pe un tânăr de 28 de ani, din Pitești, condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare. Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Al doilea mandat a fost pus în executare pentru un bărbat de 40 de ani, din Dobrești, condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare. Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, asupra unui membru de familie.

În spatele gratiilor a ajuns și un bărbat de 50 de ani, din Leordeni care este condamnat la an de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără drept.

Toți cei în cauză au fost încarcerați, transmite IPJ Argeș.

foto descriptiv voceavalcii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență la volan! Gonea în localitate cu 131 de km/h

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole