anchetaonline.ro

Un nou accident feroviar! Un tren de călători lovit de un autotren încărcat cu lemne

de | 31.03.2023 23:44 | Știri, Eveniment, Național

Un alt accident feroviar a avut loc în țara noastră, de data aceasta în județul Prahova.

Un tren privat cu aproximativ 50 de călători s-a lovit vineri seara cu un autotren încărcat cu lemne. în comuna Măgurele din județul Prahova.

Din cele aproximativ 50 de persoane aflate în tren, au fost asistate de echipele medicale patru persoane care, din fericire, nu au fost rănite grav și au refuzat transportul la spital, potrivit Antena 3 CNN.

Cele două trenuri s-au ciocnit între stațiile Blejoi și Făget, traficul feroviar fiind afectat timp de aproximativ o oră.

Reamintim faptul că pe 25 martie a avut loc un accident feroviar grav, în gara din Galați, acolo unde o locomotivă a izbit vagonul unui tren de călători. În urma impactului o femeie și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Mai multe onformații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

Ea este femeia care a murit în accidentul feroviar de la Galați. Avea 53 de ani

Foto: Antena3 CNN

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: