(Video) Tricolor de 100 de metri dus din Argeș la Sărbătorile Naționale de la Țebea

de | 13.09.2022 09:30 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la Sărbătorile Naționale de la Țebea din județul Hunedoara.

 

tricolor

Un tricolor de 100 de metri a fost dus de către Centrul Județean pentru Cultură și Arte Argeș la evenimentul care a marcat împlinirea a 150 de ani de la moartea Eroului Național Avram Iancu.

 

tricolor

 

Mare bucurie am trăit fiind prezentă la Țebea la Sărbătorile Naționale care au marcat împlinirea a 150 de ani de la moartea Eroului Național Avram Iancu!

 

Bucuria mi-a fost și mai mare trecând pe sub tricolorul de 100 de metri adus din România de la Argeș de către Centrul Județean pentru Cultură și Arte.

 

Mulțumesc colegilor noștri din Hunedoara – domnului Laurențiu Nistor, președinte al Consiliului Județean, doamnei Natalia Intotero, președinte al Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților, domnului senator Cristian Resmeriță, domnului deputat Ilie Toma – care ne-au fost gazde primitoare!” a transmis Simona Bucura Oprescu.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | PSD

Ultimele articole