Tupeul se plătește! Argeșeni sancționați pentru comportament agresiv în trafic

de | 29.10.2023 17:00 | Județean, Eveniment

Și în acest weekend, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați având un comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice.

Primul dintre aceștia, se află și un tânăr de 24 de ani, din Mălureni. El a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, în cursul zilei de ieri, 28 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul a avut un comportament agresiv în trafic, patinând excesiv, în gol, roțile, în momentul plecării de pe loc.

Mai mult decât atât, tânărul șofer nu purta centura de siguranță și nu avea dotările corespunzătoare (respectiv trusă, triunghi și stingător de incendiu).

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat doi bărbați, care conduceau autoturismele pe raza localității Mioveni, având un comportament agresiv în conducerea autovehiculului pe drumurile publice.

Prin urmare, cei trei șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă. Totodată, ei s-au ales cu permisele de conducere suspendate pentru 30 de zile.

foto descriptiv topiasi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă în Câmpulung! Trei mașini implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni | Mioveni