Uriașii de la U Cluj s-au cantonat la Ramada Pitești! Au înfruntat FC Argeș! Scor: 70-81 pentru campioană

de | 31.03.2022 13:30 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Baschetbaliștii clujeni au câștigat, joi seara, competiția cu  FC Argeș Pitești, scorul fiind 70-81, în favoarea campioanei României.

U Cluj a jucat cu o apărare extrem de agresivă, care a dat roade în al doilea sfert al disputei, când clujenii s-au detașat la 9 punct diferență, după un început destul de echilibrat al meciului. După pauză, dominarea oaspeților a fost tot mai evidentă, deși și jucătorii antrenați de Tudor Costescu a revenit de câteva ori.

În urma acestui rezultat, U Cluj adună 48 de puncte în clasament, urmată de Voluntari și FC Argeș, ambele cu 45 de puncte.

INFORMAȚII INIȚIALE

Meci extrem de greu astăzi în lumea baschetului din România, găzduit de Pitești și transmis live de Digi Sport și Look Sport!

FC Argeș Basketball primește vizita campionilor de la U Cluj , în primul meci al etapei cu numărul 27 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Uriașii de U Cluj – echipa finanțată de Banca Transilvania și considerată la acest moment un fenomen al baschetului din România (campioană națională cu aspirații și șanse mari în competițiile internaționale) au ajuns deja la Pitești și sunt localizați la Hotelul Ramada.

U Cluj la Ramada

Începând cu ora 18:00, pe terenul din Trivale, cei de la U Cluj  vor înfrunta echipa noastră într-un meci catalogat chiar de ardeleni ca fiind “de foc”, pentru că vin după un eșec  înregistrat marți seara, la Voluntari, când au pierdut la un scor de 84-81, înregistrând a doua înfrângere stagională.  Nici FC Argeș nu stă fantastic la capitolul moral, după ce a pierdut surprinzător în week-end în meciul cu CSM Târgu Jiu, scor 78-70.

Chiar și după acest rezultat, echipa piteșteană se plasează pe locul 3 în clasamentul național și are așteptări mari de la această stagiune. Baschetbaliștii lui Tudor Costescu sunt la două puncte distanță de lider, după ce au reușit 19 victorii și 6 înfrângeri, adunând un total de 45 de puncte.

În tur, U-Banca Transilvania a depășit-o la mare luptă pe FC Argeș Pitești, scor 78-74.

Din nou un meci greu, cu o echipă de top din România. Ei se bazează pe un joc fizic și pe o apărare agresivă. Noi ne dorim să revenim din punct de vedere al încrederii cu o victorie. Am pierdut la Voluntari și nu ne-a căzut bine. O să facem tot ce ține de noi să câștigăm. Vom încerca să avem o apărare agresivă, acolo va fi cheia succesului mâine seară. Sper ca la final să fim învingători.- este mesajul transmis înainte de meci de către oficailii U Cluj.

Tudor Costescu: Angajamentul fizic va fi cel care va face diferența în meciul cu U Cluj

La rândul lui, tehnicianul piteștenilor  Tudor Costescu a comentat duelul cu campiona României din această după amiază, anunțând că își dorește o revigorare a echipei după înfrângerea suferită cu  CSM Târgu Jiu:

FC Arges Baschet

„Îmi doresc foarte mult să ne regrupăm după eșecul din etapa trecută, dar mai ales după jocul slab prestat, cu atât mai mult cu cât întâlnim cea mai valoroasă echipă din campionat. E un meci disputat acasă, iar pentru noi orice victorie e importantă, ținând cont de faptul că nu vrem să dăm cu piciorul muncii prestate și rezultatelor unui sezon întreg.

Știm că va fi o confruntare extrem de grea, sunt convins că angajamentul fizic va fi cel care va face diferența, dar cred că și aspectele tactice și micile detalii din punct de vedere tehnic vor fi cele care vor decide învingătoarea.”, a declarat, într-un mesaj postat pe pagina oficială a clubului piteștean, Tudor Costescu

U Cluj deține, în palamares, 4 titluri în liga națională, 4 trofee în Cupa României și 3 trofee în super cupa României.  Urmează să susțină un meci foarte important pe 5 aprilie, când vor înfrunta MHP Riesen Ludwigsburg în Play-Off-ul Basketball Champions League.

Meci U Cluj FC Arges4

Revenind la campionatul intern, înaintea meciului din această seară, clasamentul se prezintă în felul următor:

  1. ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
  2. CSO Voluntari
  3. FC Arges Pitesti
  4. SCMU Craiova
  5. CS SCM OHMA Timisoara
  6. BC CSU Sibiu
  7. CSM CSU Oradea
  8. CSA Steaua Bucuresti
  9. CSM Baschet Petrolul Ploiesti
  10. ABC Athletic Neptun Constanta
  11. CS Dinamo Bucuresti
  12. CS Municipal Targu Jiu
  13. CS Municipal 2007 Focsani
  14. CS Municipal Galati
  15. CSM VSKC Miercurea Ciuc
  16. CS Rapid Bucuresti

Surse media: Pagina oficală www.u-bt.ro | Facebook FC Argeș Basketball


Gigi Becali

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prins cu suta la oră prin Drăganu, Gigi Becali refuză să predea carnetul de șofer


 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges | Gigi Becali | Pitești

Ultimele articole