Ucis în propria casă?

de | 08.09.2023 23:33 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort, în această seară, în propria casă din localitatea Bascov, județul Argeș.

Au fost chemați de urgență polițiștii care au izolat zona. Un echipaj de la ambulanță a fost și el solicitat în speranța că s-ar mai putea face ceva pentru bărbatul găsit decedat.

Personalul medical doar a întocmit actele care confirmă starea de lividitate cadaverică.

La o primă vedere cei de la criminalistică au constatat că este sânge în mai multe locuri din casă, inclusiv pe un geam și se presupune că bărbatul s-a tăiat în geam. Nu are urme de violență pe corp, însă a avut o hemoragie cataclismică, adică s-a tăiat atât de tare încât sângele nu a putut fi stopat și a murit.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, a rezultat că bărbatul prezenta o plagă tăiată la un membru superior, posibil survenită ca urmare a unei autoaccidentări, care a generat o leziune cu pierdere masivă de sânge.”, transmite IPJ Argeș

Poliția a deschis deja un dosar penal pentru moarte suspectă și va emite primele concluzii după examenul medical făcut la necropsie.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole