anchetaonline.ro

Ziua comunei. Ministrul Muncii, la Lunca Corbului!

de | 09.09.2023 08:57 | Politic, Rural

Ieri a fost dublă sărbătoare la Lunca Corbului: Ziua comunei și sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, iar primarul Gheorghe Drăgan a pregătit momente speciale pentru toate gusturile. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu a fost printre gospodarii comunei la evenimentul prilejuit de această sărbătoare.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Investițiile realizate în comună cu fonduri de la bugetul local, național și cu sprijinul Consiliului Județean vorbesc de la sine privind buna gospodărire a localității. Iar momentele de bucurie de ieri vorbesc despre căldura oamenilor locului în care călușul este la loc de cinste, au informat cei de la PSD Argeș. Nu au lipsit din programul zilei momente artistice și premieri pentru localnici destoinici. Echipa PSD Argeș a fost alături de autoritățile locale și de cetățenii din comună. Din echipa prezentă la Lunca Corbului au făcut parte deputatul Simona Bucura Oprescu – ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă – președintele Consilului Județean și al PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarii Ion Baicea – Costești, Sebastian Pupăză Roșu – Stolnici, consilierii județeni Cristina Popa, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa și Nicoleta Nicolescu, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Toma Nicodim.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Muncii: ”Niciun centru nu va mai funcționa fără verificări în teren”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu