Un argeșean a încălcat ordinul de protecție față de fosta concubină!

de | 13.12.2022 17:22 | Știri, Eveniment, Județean

Organele oficiale de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, conform Legii 217/2003.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în zilele de 8 și 9 noiembrie, un argeșean de 47 de ani, ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție și ar fi intrat în locuința comună, apropiindu-se de fosta concubină.

În urma administrării probatoriului, în ziua de 14 noiembrie, bărbatul din Mărăcineni a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nu a respectat ordinul de protecție față de mama și fiul său!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole