Nu a respectat ordinul de protecție față de mama și fiul său!

de | 13.12.2022 16:42 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, conform din Legea 217/2003, și au reținut un bărbat de 58 de ani, din comuna Slobozia.

Din cercetările efectuate de către organele oficiale, s-a stabilit că luni, 12 decembrie, în jurul orei 17:00, un bărbat ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție și a intrat în locuința mamei și a fiului său.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șocant! Piteștean de 18 ani – înjunghiat în gară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole