Un argeșean de 21 de ani reținut de polițiști! Și-a agresat mama!

de | 09.05.2022 16:10 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

Duminică, 8 mai, în jurul orei 14:00 polițiștii din Câmpulung Muscel au fost sesizați să intervină în cazul unui conflict izbucnit între o femeie și fiul acesteia.

Oamenii legii au fost anunțați printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

În urma cercetărilor polițiștii argeșeni au stabilit că în urma unui conflict femeia cu vârsta de 54 de ani ar fi fost agresată de baiatul ei, un tânăr de 21 de ani.

Din fericire femeia nu a fost rănită, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, împotriva tânărului de 21 de ani, era emis, de către Judecătoria Câmpulung, un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, iar după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de cel în cauză să fie dispuse măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Muscel