Un bărbat de 44 de ani din Budeasa reținut după ce a agresat o vecină!

de | 08.05.2022 19:00 | Știri, Eveniment, Județean

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați ieri seară, prin apel la 112 cu privire la un conflict petrecut în localitatea Budeasa. În urma altercației o femeie de 68 de ani ar fi fost agresată de un bărbat de 44 de ani, vecin din localitate.

Femeia se pare că ar fi fost îmbrâncită și din această cauză a suferit leziuni, fiind transportată ulterior la spital pentru îngrijiri.

După administrarea probatoriului, noaptea trecută, bărbatul din Budeasa a fost reținut de oamenii legii.

 

În noaptea de 7 spre 8 mai, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, față de bărbatul în cauză să fie dispuse măsuri preventive,” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

un violent

 

Totodată polițiștii argeșeni au reținut ieri, 7 mai, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Mioveni.

Acesta era cercetat într-un dosar penal pentru violență, argeșeanul lovind un minor de 17 ani în urma unui conflict.

Incidentul s-a petrecut vara trecută în Pitești dar vineri, 6 mai, acesta a fost depistat de polițiștii piteșteni și reținut pentru 24 de ore.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mioveni.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 15 iulie 2021, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe bld. Republicii din Pitești, cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu un minor de 17 ani, din Pitești, împrejurare în care l-ar fi lovit.

În ziua de 6 mai, cel în cauză a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediul Secției 4 Poliție Pitești, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 7 mai, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile” precizează IPJ Argeș.

 

un barbat violent

Foto descriptiv

 

 


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa | Pitești