Căutări ample pentru găsirea a patru minore plecate din Bascov!

de | 08.05.2022 15:40 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

 

Patru fete care erau cazate la un centru pentru minori din Bascov au fost date dispărute în cursul acestei dimineți.

În urma sesizării făcute la 112 au fost organizate căutări ample la care au participat atât polițiștii argeșeni cât și jandarmi, pompieri și alte persoane din rândul comunității.

Din fericire fetele au fost găsite pe raza municipiului Pitești, nu prezentau leziuni și au fost predate persoanelor responsabile.

 

În legătură cu acest incident compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a transmis următoarele:

 

În cursul dimineții, polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Pitești au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a patru minore, care se aflau cazate la un centru pentru minori din localitatea Bascov.

Având în vedere împrejurările plecării voluntare și rezultatul primelor verificări, efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, semnalmentele celor în cauză au fost comunicate unităților de poliție de pe raza județului, iar în proximitatea locului de unde au plecat și pe traseele care ar fi putut fi urmate de către cele în cauză, au fost organizate căutări cu efective mărite, împreună cu polițiști ai altor structuri, dar și cu jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu persoane din rândul comunității.

În urma activităților desfășurate și al exploatării indiciilor obținute în urma căutărilor, minorele au fost identificate pe raza municipiului Pitești, de către polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Din verificările preliminare a rezultat că cele în cauză nu au suferit leziuni, urmând să fie predate persoanelor responsabile, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole