Un celebru actor britanic exploata sexual copii din România

de | 08.05.2022 10:45 | Știri, Lifestyle, Național

 

Incredibil ce a putut să facă actorul britanic Eamon Goodfellow. Acesta Acesta conducea o rețea internațională de pedofili iar mulți copii din Filipine și România au căzut victime minții diabolice a acestui bărbat.

Actorul ar fi ordonat exploatarea sexuală a unor copii și mai mult decât atât, ar fi difuzat imaginile cu ei către rețeaua de pedofili condusă de el pe două continente.

Un monstru cu chip de om

 

Monstrul cu chip de om a fost reținut de polițiști în anul 2018 iar din casa lui au fost confiscate mai multe depozite electronice.

S-a constatat în urma anchetei efectuate de oamenii legii că actorul a purtat în nenumerate rânduri conversați cu alți pedofili despre abuzuri asupra copiilor din țara noastră și din Filipine.

Pe internet acesta chiar îi îndemna pe ceilalți pedofili să-i abuzeze pe micuți și să se și filmeze iar apoi el plătea acele imagini îngrozitoare.

 

un actor pedofil

Sursa foto: beyondthejoke.co.uk

 

Anchetatorii care s-au ocupat de acest caz susțin că ar avea dovaza plăților făcute de actor și au mai precizat faptul că din investigații au aflat că Eamon Goodfellow prefera copiii mai mici de 13 ani.

În luna aprilie a acestui an a început procesul actorului iar acesta va afla sentința la sfârșitul acestei luni, mai exact data anunțată este 31 mai.

 

Sursa foto: NCA

 

 


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eamon Goodfellow

Ultimele articole