Piteștenii sunt invitați la dans în parcul Lunca Argeșului!

de | 08.05.2022 09:43 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

 

Invitație la dans!

Toți piteștenii pasionați de dans dar și de mișcare în natură sunt invitați la un flashmob cu ocazia Zilelor Piteștiului.

Dansul pregătit va avea loc pe 22 mai la ora 12:00 în parcul Lunca Argeșulu.

Pentru ca acest flashmob să fie perfect până la data menționată, atât astăzi începând cu ora 11:00 dar și duminica viitoare tot la aceași oră, vor avea loc repetiții.

Doritorii sunt așteptați în parc unde vor dansa pe mișcări de Bachata sub îndrumarea coregrafului Alfred Schieb.

De precizat faptul că la acest flashmob participă și membrii următoarelor școli de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante și Sweet Angels.

 

Vino să pregătim împreună un flashmob de care să ne bucurăm la Pitești Fest/Zilele Piteștiului, duminică, 22 mai 2022, la ora 12:00!

Vom dansa pe aleile parcului, pe mișcări de Bachata, pași de bază și figuri simple care pot fi învățate cu ușurință de către participanți.

Așadar, vă invităm la dans și vă așteptăm duminică, 8 mai, ora 11:00 și duminică, 15 mai, ora 11:00, în Lunca Argeșului pentru repetiții.

Cursurile sunt gratuite!

Participă școlile de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante, Sweet Angels.

Ne vedem duminică, în Parcul Lunca Argeșului!” este mesajul integral transmis de reprezentanții Primăriei Pitești.

 

 

la dans

 

 


Citiți, pe același subiect, detalii pe anchetaonline.ro,

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole