Români arestați la Paris pentru alba-neagra! Acționau lângă Turnul Eiffel

de | 08.05.2022 16:53 | Știri, Lifestyle, Național

  • Români arestați la Paris!

 

Polițiștii francezi au reținut trei români care sunt bănuiți că ar fi înșelat mai multe persoane prin jocul alba-neagra.

Aceștia escrocau în general turiștii care treceau prin apropierea turnului Eiffel din Paris.

Se pare că suspecții acționau după un plan elaborat în care erau implicați mai mulți români, care se dădeau dreot jucători și reușeau să incite turiștii să mizeze la mesele de alba-neagra.

De precizat că intrarea în joc se făcea numai după ce persoana în cauză platea suma de 50 de euro.

Complicii românilor, pe lângă faptul că incitau persoanele curioase să participe la joc, aceștia erau cam singurii care câștigau.

În luna octombrie a anului trecut a fost lansată o anchetă în urma căreia au fost descoperite un număr de 40 de persoane, toate originare din România.

Ancheta s-a soldat cu reținerea celor trei români.

De precizat faptul că în urma perchezițiilor făcute de polițiștii francezi, acestora le-au fost confiscate: trei mașini de lux, valută, documente de transfer bancar și suma de 16 mii de euro.

 

Foto descriptiv

 

 


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: