Un bărbat a intrat cu mașina într-un restaurant și a omorât 4 oameni la o nuntă!

de | 06.11.2022 18:16 | Știri, Eveniment, Național

Un incident tragic a avut loc astăzi, duminică, 6 noiembrie, într-un restaurant din Madrid în care se ținea o nuntă, după ce unul dintre invitați s-a urcat nervos la volan și a intrat cu mașina în încăpere. Acesta a omorât 4 oameni, printre care o femeie de 65 de ani, doi bărbați de 60 și 37 de ani și un adolescent de 17 ani.

Ucigașul de 35 de ani a trecut cu viteză maximă prin ușa restaurantului după ce se certase cu rudele. Alături de el, în mașină erau și copiii. Acesta a fost imediat arestat de Garda Civilă, scrie elmundo.es.

Pe lângă cele patru persoane decedate, alte patru sunt în stare gravă, iar zece persoane au suferit diferite răni. Cu toții participau la o nuntă de romi, conform Digi24.

Sursa foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șocant! Bărbat înjunghiat în plină stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole