Un bărbat a venit beat la proba practică pentru permis

de | 17.11.2022 11:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un bărbat de 40 de ani care a venit să dea proba practică pentru obținerea permisului de conducere, categoria C, în județul Dolj, a hotărât să bea puțin pentru a-și face curaj în această dimineață.

Grozăvia a avut loc în această dimineață, iar polițistul examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj a simțit că bărbatul, din comuna Amărăștii de Jos, mirosea foarte puternic a alcool în timpul examinării.

Prin urmare, agentul de poliție și-a chemat colegii de la Rutieră pentru a-l verifica pe candidat cu aparatul etilotest. În urma testării, a reieșit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost declarat respins la proba practică. Conform cronicaolteniei.ro, acesta avusese în trecut permis de conducere pentru categoria C, însă îi fusese anulat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De plictiseală, Dani Mocanu va da un concert în curtea casei sale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole