anchetaonline.ro

Un bărbat cu mandat european de arestare a fost găsit în parcarea unui hipermarket din România!

de | 19.12.2022 18:07 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Tâmboeşti, cu un mandat european de arestare pe numele său, de către Parchetul din Nancy, Franţa, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care și de proxenetism sau rele tratamente comise asupra unei persoane, a fost depistat de poliţişti în parcarea unui hipermarket din Vrancea, potrivit Digi24.

La data de 16 decembrie, ora 22,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Moldovei, în parcarea unui hipermarket, au identificat un bărbat, care a devenit agitat. Poliţiştii au stabilit faptul că faţă de bărbatul de 27 ani, din comuna Tâmboeşti, era emis un mandat european de arestare de către Parchetul din Nancy, Franţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi rele tratamente comise asupra unei persoane”, precizează IPJ Vrancea.

Conform sursei citate, bărbatul a fost condus de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. Cel în cauză a fost încarcerat, pentru 30 de zile. Urmează să fie îndeplinită procedura de extrădare către autorităţile judiciare din Franţa.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremurător! A fost înjunghiată de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: