anchetaonline.ro

Cutremurător! A fost înjunghiată de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere!

de | 19.12.2022 17:17 | Știri, Eveniment, Național

Un caz șocant a avut loc vineri seară, în data de 16 decembrie, în cartierul Militari din Bucureşti. O tânără de doar 33 de ani, care urma să își sărbătorească ziua de naștere, și-a primit invitații într-un mod cât mai tragic. Aceasta a fost găsită de prietenii ei, pe scara blocului, înjunghiată chiar de fostul iubit, care o vizitase cu câteva momente în urmă, conform antena3.ro.

Fata a fost înjunghiată de multiple ori de către fostul concubin, motivul fiind gelozia. Chiar dacă victima a sunat la 112 pentru a cere ajutor, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul se întorsese de câteva zile înapoi în țară, când a reluat legătura cu fata. Prietenii victimei povestesc că acesta chiar le spusese înainte de ajungerea în țară că are de gând să îi ia viața.

El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea “Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!”. A zis că o omoară, uite că a omorât-o”, povestește un prieten de-al fetei, potrivit observatornews.ro.

La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti-Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20:00, cu privire la faptul că, la o adresă din sectorul 6, o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat”, au informat reprezentații poliției.

Criminalul este acum în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Conducea fără drept prin Ștefănești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: