anchetaonline.ro

Cutremurător! A fost înjunghiată de fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere!

de | 19.12.2022 17:17 | Știri, Eveniment, Național

Un caz șocant a avut loc vineri seară, în data de 16 decembrie, în cartierul Militari din Bucureşti. O tânără de doar 33 de ani, care urma să își sărbătorească ziua de naștere, și-a primit invitații într-un mod cât mai tragic. Aceasta a fost găsită de prietenii ei, pe scara blocului, înjunghiată chiar de fostul iubit, care o vizitase cu câteva momente în urmă, conform antena3.ro.

Fata a fost înjunghiată de multiple ori de către fostul concubin, motivul fiind gelozia. Chiar dacă victima a sunat la 112 pentru a cere ajutor, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul se întorsese de câteva zile înapoi în țară, când a reluat legătura cu fata. Prietenii victimei povestesc că acesta chiar le spusese înainte de ajungerea în țară că are de gând să îi ia viața.

El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea “Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!”. A zis că o omoară, uite că a omorât-o”, povestește un prieten de-al fetei, potrivit observatornews.ro.

La data de 16 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti-Secția 20 au fost sesizați, prin 112, în jurul orei 20:00, cu privire la faptul că, la o adresă din sectorul 6, o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un bărbat”, au informat reprezentații poliției.

Criminalul este acum în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Conducea fără drept prin Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: