Un copil de 13 ani a ajuns la spital cu o plagă împuşcată în gât

de | 19.06.2022 20:07 | Știri, Eveniment, Național

Copil de 13 ani împuşcat în gât.

Medicii de la spitalul din Târgu Lăpuș au rămas șocați după ce astăzi un băiat de 13 ani a ajuns la urgențe cu o plagă împușcată în gât.

Se pare că minorul a fost dus la spital de niște prieteni.

Oamenii legii au fost alertați chiar de cadrele medicale. Aceștia au precizat că băiatul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat.

 

Din primele declaraţii ale tatălui minorului reiese faptul că, în timp ce se aflau la locuinţă în satul Trestia, minorul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat.

La faţa locului s-au deplasat de asemenea și poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea efectuării de cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Maramureş.

Medicii au aunțat că starea băiatului este stabilă.

 

Foto: antena3

 

 


Mai multe informații puteți afla pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole