anchetaonline.ro

Un curier a fost bătut și jefuit în Mioveni!

de | 05.07.2022 17:52 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

Update ora 19:53

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, în jurul orei 16.00, printr-un apel telefonic la 112, cu privire la un jaf petrecut în orașul Mioveni. Este vorba despre un curier care a fost bătut și jefuit de căgtre un cetățean.

În vederea efectuarăă cercetărilor, polițiștii s-au deplasat la locul indicat.

În cauză, a fost întocmit dosar penalpentru tâlhărie. Cercetările continuă pentru identificarea abuzatorului.

Informații inițiale ora 17:52

Un curier a fost bătut și tâlhărit de către un alt bărbat, în urmă cu puțin timp, în orașul Mioveni, zona poarta 8. Evenimentul a fost anunțat printr-un apel telefonic la 112.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale din partea echipajului Smurd care a intervenit la fața locului. Victima a suferit un traumatism cranio facial.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elena Lasconi învinovățește prefectura județului Argeș pentru lucrările de reabilitare ale bulevardului central din Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni