Un fost inspector ANAF a fost ucis de un recidivist! I-a aplicat 17 lovituri de cuțit

de | 21.10.2022 19:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O crimă oribilă a avut loc, vineri dimineața, victimă fiind un fost inspector ANAF, în vârstă de 48 de ani.

Acesta se cunoștea cu suspectul, un bărbat de 59 de ani, care în urmă cu șapte ani a fost eliberat din închisoare. În 2001, respectivul a mai comis o crimă, luând viața unui prieten.

După ce a comis crima din această dimineață, în Dobreta-Turnu Severin, bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a mers la locuința unui prieten, căruia i-a dat foc ușii apartamentului, dintr-un motiv stupid, și anume pentru că nu l-ar fi anunțat că era marfă nouă la magazin, potrivit Știrile Pro tv. Făptașul a așteptat pompierii să stingă incendiul, iar atunci i-ar fi anunțat senin că înainte să dea foc casei prietenului său, a omorât un bărbat, pe o stradă din apropiere.

Se pare că cei doi bărbați erau colegi de cameră, locuind în adăposturile modulare, puse la dispoziţie de Primăria municipiului Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit înjunghiat în zona abdomenului și în zona toracelui cu 17 lovituri de cuțit.

Avea aplicate în zona abdomenului și în zona toracelui 17 lovituri de cuțit, situație în care au fost începute cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, în condițiile în care persoana care a săvârșit fapta mai fusese condamnată anterior tot pentru comiterea unei infracțiuni de omor”, a transmis Lavinia Şişman, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Criminalul ar fi continuat să fie agresiv chiar și cu polițiștii, care au reușit să îl imobilizeze doar cu spray-ul paralizant.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Davidești! 4 răniți, printre care și o fetiță, după ce o mașină a intrat pe contrasens

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole