Un nou director la Penitenciarul Mioveni! Are doar 32 de ani!

de | 08.08.2023 10:30 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean, Mioveni

Cel mai tânăr șef de penitenciar din țară, Patric Ghebaru, a preluat ștafeta de la predecesorul său, Emanuel Conea.

Acesta din urmă, comisar de poliție penitenciară, a coordonat activitatea unității timp de peste un deceniu. Patric Ghebaru are doar 32 de ani și până la 1 august a deținut funcția de șef de tură, dar și pe cea de președinte al sindicatului Alianța Mioveni, care a reunit personalul din cadrul Penitenciarului, sindicat pe care l-a și fondat. Alianța Mioveni are și un blog, unde actualul director a fost foarte activ în ultimele luni.

Schimbarea conducerii a venit, întâmplător sau nu, după ce – în urmă cu o lună – ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vizitat unitatea, întâlnire la care directorul Conea a absentat.

Ștafeta a fost predată domnului subcomisar de poliție penitenciară Patric GHEBARU, care, prin acțiunile pe care le-a întreprins, atât la nivelul unității, cât și la nivelul sistemului penitenciar, a dat dovadă de ambiție, perseverență și curaj, fiind un bun profesionist!

 

Îl felicităm pe domnul comisar de poliție penitenciară Daniel CONEA pentru cariera deosebită și devotamentul manifestat față de profesie și față de colegi și îi urăm mult succes domnului subcomisar de poliție penitenciară Patric GHEBARU!”, au scris colegii din Penitenciarul Mioveni pe pagina oficială de Facebook.

Penitenciar Conea pensionare - Un nou director la Penitenciarul Mioveni! Are doar 32 de ani!

Emanuel-Daniel Conea este și psiholog, fiind titularul unui cabinet de profil din Mioveni, deci va avea destul de lucru și în lipsa funcției de conducere.

În cadrul cabinetului psihologic, ofer servicii psihologice pentru copii, adulți, cupluri”, anunță acesta pe pagina de Facebook, enumerând și serviciile pe care le oferă în cadrul cabinetului său.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

SCANDAL URIAȘ PENTRU O SUPLIMENTARE CU 55 DE POSTURI A APARATULUI CJ ARGEȘ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Mioveni