Un nou post TV în România! Când va fi lansat

de | 20.05.2022 16:15 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Un nou post de televiziune va apărea în România, lansarea fiind peste câteva zile. Este vorba despre postul TV Euronews România, care a obținut, în urmă cu ceva timp, autorizare de la Consiliul Național al Audiovizualului.

Pe 25 mai, Euronews va avea lansarea în România, cu versiune în limba română.

Televiziunea va livra știri profesioniste, printre numele cunoscute din media care se vor regăsi la noul post TV fiind Adelin Petrişor (exTVR), Vitalie Cojocari (fost Pro TV), Claudiu Popa, Mirela Vaşadi (de la Realitatea), Daniel Coman (exTVR), Xenia Croitoru sau Cristi Citre.

De astăzi, jurnaliştii noştri vor lucra într-o reţea globală, alături de colegii din redacţia Euronews World, dar şi de cei din televiziunile afiliate Euronews aflate în Serbia, Georgia, Albania şi Bulgaria”, au anunţat reprezentanţii Euronews România.

Suntem bucuroşi că în echipa Euronews România au venit profesionişti de necontestat, cu cariere solide construite în mulţi ani de muncă pe teren, atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmat.

Redacţia noastră este încă în formare şi sperăm să primim în curând noi colegi. Concursurile sunt deschise şi suntem convinşi că jurnalişti cu experienţa profesională relevantă vor contribui direct la construcţia unei redacţii de televiziunecare să aibă o voce puternică în peisajul media românesc şi care să practice un jurnalism la standarde înalte, ilustrând ideea de bază a reţelei europene Euronews: All Views!”, a spus Andra Miron Diaconescu, redactor-şef Euronews, conform paginamedia.ro.

Euronews va difuza știri și producții regionale, locale, naționale sau internaționale.

Universitatea Politehnica din București- parteneră cu noul canal de televiziune

O premieră este faptul că Universitatea Politehnica din București a semnat un parteneriat cu Euronews pe 6 ianurie 2021. Pe data de 9 noiembrie, canalul TV a primit licența de la CNA.

În ultimii doi ani, televiziunea a lansat alte patru proiecte, fiind prezentă și în Georgia, Albania, Serbia şi Bulgaria.

Foto Pixabay

 

SCANDAL! Fotbaliști FC Argeș scoși cu forța din Nuba după ce au tras de iubitele altora!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andra | București

Ultimele articole