Un nou sens unic în Pitești

de | 11.06.2022 12:59 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Noi schimbări de circulație au fost făcute în Pitești pentru fluidizarea traficului și prevenirea producerii unor incidente rutiere. Astfel, potrivit reglementărilor rutiere avizate de Comisia de sistematizare a circulației, vineri, 10 iunie, traficul rutier a fost reorganizat prin instituirea unui sens unic de circulație pe Aleea Voinicilor.

Sensul de circulație este dinspre strada Bradului, prin fața blocului 25A, continuând prin fața blocului ANL.

Totodată, un indicator cu semnificațiaa „Cedează trecerea” va fi montat pe Aleea Voinicilor, la intersecția cu aleea care vine dinspre lateralul blocului ANL.

strada pitesti - Un nou sens unic în Pitești

Foto Facebook

Participanții la trafic sunt rugați să respecte noile reglementări de circulație semnalizate prin indicatoare rutiere și să circule cu atenție sporită”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin inundațiile! Cod galben de vreme rea în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești