anchetaonline.ro

Un primar a bătut o polițistă pentru că i-a oprit fiul în trafic

de | 19.12.2022 10:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz incredibil în județul Constanța, acolo unde un primar este cercetat penal după ce a bătut o polițistă.

Este vorba despre edilul localității Poarta Albă, care s-ar fi supărat pentru că agenta de poliție l-a oprit în trafic pe fiul său de 16 ani, în timpul unor verificări de rutină.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. Oamenii legii spun că în autoturism se aflau doi minori de 16 ani, băiatul primarului și un prieten al acestuia. Însă, la apariția echipajului de poliție, prietenul acestuia ar fi fugit de pe scaunul șoferului, făcând schimb cu fiul edilului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că niciunul dintre cei doi băieți nu avea permis de conducere.

Ulterior, în zona cu pricina a venit primarul localității Poarta Alba, care a început o discuție în contradictoriu cu oamenii legii. Situația a degenerat, iar edilul ar fi lovit-o pe polițistă în zona abdomenului. Pe de altă parte, bărbatul susține că femeia ar fi tras de el și l-ar fi bruscat.

În acest caz a fost deschis dosar penal, primarul fiind cercetat pentru ultraj. Însă, acesta spune că va face și el plângere împotriva agentei de poliție, acuzând-o de abuz în serviciu.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie înainte de Crăciun! Tânărul rănit grav în accidentul din Budeasa- a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: