anchetaonline.ro

Faza jenantă a serii! Un suporter FC Argeș a înțepat cu un băț jucătorul de la Voluntari!

de | 19.04.2022 22:35 | Știri, Importante, Lifestyle, Pitești

Ilfovenii au obținut victoria în meciul marti seara, jucat împotriva FC Argeș în competiția pentru semifinalele Cupei României.

La pauză, jucătorii FC Volutari conduceau deja cu 2-0, după ce au deschis scorul în minutul 18, prin Vadim Rață și au majorat declajul în minutul 29, printr-o lovitură de cap a lui Armaș!

A doua parte a partidei nu prea s-a mai putut juca pentru că terenul s-a trasformat într-o mare mocirlă, competiția desfășurându-se pe o ploaie torențială. S-a remarcat momentul în care Voluntariul a cerut, fără rezultat, un penalty la o intervenție a portarului asupra lui Ricardinho.

Prin rezultatul obținut, Voluntariul și-a luat revanșa după ce fusese înfrântă în play-off.

Faza serii în meciul Voluntari- FC Argeș

Un episod care a șocat s-a cosumat în minutul 40 al partidei când fotbalistul Vadim Rață (28 ani) s-a trezit că un spectator i-a băgat…un băț în ureche! Rață bătea un corner pentru Volutari, când respectivul bărbat s-a apropiat de gardul de protecție și a încercat să îl lovească pe fotbalist cu bățul unui steag alb-violet. Inițial, sportivul a părut că nu a înțeles ce se întâmplă, dar apoi a sesizat imediat faza arbitrului asistent, care a lăsat însă partida să contiune. Situația a fost posibilă, explică jurnaliștii GSP care a transmis live partida, pentru că – pe stadioul celor de la  Voluntari, tribunele sunt extrem de apropiate de terenul de joc.

Prepeliță rămâne optimist după înfrâgerea suferită de FC Argeș

Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș a declarat, după meci, că rămâne încrezător în șansele echipei de a se reabilita în returul din Trivale, planificat după Paște, pentru data de 11 mai.

Un rezultat pe care nu ni-l doream. Trebuie să-l acceptăm și să jucăm meciul retur. Eu am încredere că putem întoarce rezultatul. Mă bazez pe primele 15-20 de minute până să luam golurile. Am avut inițiativă, am condus jocul. Au fost două goluri primite ușor, după aceea nu cred că mai putem vorbi de fotbal”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange TV.

Antrenorul argeșenilor a vorbit și despre starea gazonului, aproape impracticabil în urma ploii torențiale din Voluntari.

Un fotbal în niște condiții grele, numai cu mingi lungi. Am încercat să ducem mingea cât mai mult în atac, dar a fost greu. Nu știu regulamentul, arbitri decid, dar s-a jucat foarte greu. Cel puțin a doua repriză greu, greu. Au fost câteva șanse de gol dar doar din carambol, din noroc.

Ne gândim la meciul următor, ne așteaptă un meci foarte greu cu una dintre cele mai în formă echipe. Vom face o analiză după acest meci. Au fost și lucruri bune, dar și câteva erori care au dus la marcarea golurilor”, a mai declarat Prepeliță.

Date despre meci:

FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Meleke (I. Gheorghe 81), Droppa (Tavares ’66) – Ricardinho, Raţă, Marcelo Lopes (L. Fulop ’74) – Nemec. Antrenor Liviu Ciobotariu;

FC Argeş: F. Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Meza Colli, Rainov – Işfan, I. Şerban, C. Tănase – Said. Antrenor Mihai Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: D. Ciobotariu ‘8, Briceag ’34 / Latovlevici ’32, Işfan 47, Viana ’77, Said ’90.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Ovidiu Artene, Marius Marica – George Găman | Observatori: Augustus Constantin, Felix Grigore.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fiul comisarului-şef Edi Bîlă – medaliat la Olimpiada Naţională de Matematică

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Orange