Prăjituri de Paște de te lingi pe degete! Cozonaci și pască ca la mama acasă!

de | 19.04.2022 21:19 | Pitești, Lifestyle

Gust și culoare pe masa ta de Paște, de la Mayore, unde găsești prăjituri și torturi decorate de sărbătoare, pască aromată și cozonaci pufoși, prăjituri și ciocolată premium sub formă de ouă și iepurași.

Toate aceste minunății dulci le poți găsi oricând în Cofetăria Mayore, chiar dacă nu ai dat comandă, cu garanția că sunt proaspete și extraordinar de gustoase.

mayore1

Dulciurile cu tematică de Paște pot deveni un cadou perfect pentru copii și prieteni. Ouăle și iepurașii din ciocolată, bogat decorate și colorate, pot fi o surpriză dulce pe placul celor mici, la fel și torturile ce sunt o încântare din toate punctele de vedere.

Mayore – o emoție dulce!

mayoree

Macarons pastelați, prăjituri delicate, din ingrediente de calitate, îmbrăcate în glazuri vesele îți vor desăvârși sărbătorile, aducându-ți o emoție dulce, un gust de ținut minte!

Căpșunile în ciocolată reprezintă un alt desert pregătit cu grijă la Mayore, ce vă poate bucura papilele gustative, prin combinația de fructe proaspete și aromate cu ciocolata dulce.

Cu siguranță, dacă veți trece pragul Cofetăriei Mayore, situate pe str. Maior Ghe. Șonțu, nr. 5, o să vă îndrăgostiți de prăjiturile și torturile de aici.

Pentru detalii și comenzi, puteți apela 0746129866.

Mayore este prima ciocolaterie-cofetărie din Argeș, cu o gamă diversificată de praline, ciocolată, prăjituri și torturi fine, realizate din ingrediente naturale de o calitate superioară, fără premixuri.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Edi Bîlă | Pitești

Ultimele articole