anchetaonline.ro

Șocant! Un tânăr de 20 de ani a agresat sexual o fetiță de 11 ani în lift!

de | 01.09.2022 21:41 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de astăzi, organele oficiale de poliție din București au făcut percheziții în imobilul unui tânăr de 20 de ani, după ce acesta a fost acuzat că a agresat sexual o fetiță de numai 11 ani, într-un lift din București.

Sesizarea a fost făcută pe 25 august, către secția 23 de Poliție. Evenimentul a avut în liftul unui bloc din sectorul 3.

De asemenea, tânărul nu este la prima abatere. Acesta a fost condamnat tot pentru o agresiune sexuală cu o minoră de numai 13 ani, tot într-un lift. Acesta a fost eliberat în luna iunie a acestui an.
În urma percheziției, bărbatul a fost dus la audieri.

De asemenea, polițiștii nu exclud posibilitatea să existeA și alte victime ale acestui bărbat și le sfătuiesc să se adreseze poliției.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Pensiile vor crește în 2023 cu mai mult de 5%!”, ne asigură ministrul finanțelor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București