Un tânăr de 24 de ani i-a dat un pumn în față unui polițist și a fugit!

de | 26.09.2022 21:03 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de azi, 26 septembrie, un eveniment șocant a avut loc în Cămărașu, conform Digi24, acolo unde un tânăr de 24 de ani a luat la bătaie un polițist, lovindu-l, efectiv, cu pumnii în față. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă iar băiatul a fost reținut.
Evenimentul a avut loc în comuna Cămărașu, din județul Cluj, iar cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Totul a început cu un apel la 112 prin care era solicitată prezența echipajelor de poliție, fiind deranjată liniștea publică. A fost vorba despre doi băieți care se distrau cu muzica la maxim. Unul dintre băieți, de 31 de ani, a devenit agresiv după ce a fost rugat de către polițiști să se legitimeze. În cauză, polițiștii l-au încătușat.

Nu mult a durat până ce prietenul său, un tânăr de 24 de ani, a acționat cu un pumn în fața organului de poliție. Băiatul a luat-o la fugă la fel de repede.

Polițiștii au fost nevoiți să tragă câteva focuri de arma pentru a liniști spiritele.

Întrucât în zonă s-au adunat mai multe persoane care se manifestau agresiv faţă de poliţişti, starea conflictuală degenerând, aceştia au fost nevoiţi să execute 3 focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice. De asemenea, la faţa locului au fost dirijaţi de urgenţă poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi o grupă operativă de jandarmi, care au intervenit pentru restabilirea ordinii publice. Bărbatul care a agresat fizic poliţistul a fost identificat şi depistat, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămăraşu, pe numele căruia procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză este cercetat în continuare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, se arată în comunicat.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: