Cătălin Gherzan este noul „Botezatu” de Argeș

de | 26.09.2022 20:50 | Știri, Județean, Lifestyle

 

Managerul Lexford Castel, Cătălin Gherzan, a devenit un obișnuit al festivalurilor de modă.

Mai întâi a fost jurat la Festivalul de Modă „Muntenia Fashion Days”, iar săptămâna trecută s-a aflat în juriul Festivalului Internațional de Modă, „Culorile Toamnei”, ajuns la ediția cu numărul 25.

 

Gherzan1

 

Gherzan și-a făcut numeroase fotografii cu tizul său, Cătălin Botezatu, aspirând la rândul său la statutul de persoană mondenă. Are toate șansele, ținând cont că președintele PUSL Argeș nu mai are verighetă pe deget și, în plus, abordează un stil vestimentar care îl scoate în evidență. Implicarea sa în această zonă mai are și alte avantaje: și fetele frumoase din industrie votează, motiv pentru care Gherzan are un avantaj în acest sens.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cătălin Gherzan | NRG

Ultimele articole